ESET-Enjoy_Safer-LOGOÚj licencek megrendelésekor, létező licencek hosszabbításakor vagy licenc bővítésekor forduljon hozzánk bizalommal! Vállalatokat és magánszemélyeket is kiszolgálunk, versenyképes áron biztosítjuk az ESET termékeihez való hozzáférést.

Mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot, kérem olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat!

 

Ajánlatkérését, megrendelését az eset@rginformatika.hu címen fogadjuk!

Tanároknak, diákoknak, nyugdíjasoknak, egészségügyi dolgozóknak és oktatási intézményeknek 50% kedvezmény jár az ESET biztonsági termékeinek áraiból. 10% viszonteladói kedvezmény jár mindenkinek, aki tőlünk vásárol.

Megrendelés menete:

  • Az alábbiakban elolvashatja az aktuális árlistánkat és a kedvezményekről szóló tájékoztatót.
  • A megrendelő lapot kitöltve (van ODT, PDF, DOC változat is) és szükség esetén a kedvezmények igazolásához szükséges dokumentumokat scannelve vagy lefényképezve juttassa el az eset@rginformatika.hu címre.
  • A megrendelés feldolgozása után elküldjük a licenclevelet a megrendelőn szereplő e-mail címre, amiben majd a termékszámot is megtalálja. A megfelelő terméket az ESET oldaláról letöltheti és a termékszámmal aktiválhatja. (ezekről részletes tájékoztató lesz a licenc levélben)
  • A számlát is elküldjük, melyet majd banki átutalással kérjük kiegyenlíteni.

 

>>> aktuális árlista
>>> kedvezményekről tájékoztatás
>>> megrendelőlap LibreOffice    >>> megrendelőlap PDF    >>> megrendelőlap Word

 

A fentiek maximum 4 gépre és új licenc vásárlására vonatkoznak. Amennyiben négynél több eszközt szeretne megvédeni vagy már létező licencet hosszabbítani, kérjük e-mailben a fenti címen vegye fel velünk a kapcsolatot.


Sok évre visszamenőleg kitűnő tapasztalataink vannak az ESET biztonsági termékeivel, ilyen a közismert ESET Endpoint Antivirus vagy az ESET Endpoint Security, melyeket a vállalati felhasználók ismerhetek.

Az inkább magánszemélyek által használt ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium is ismerősen csenghet sokak fülében, a mobilkészülékek elterjedése pedig az ESET Endpoint Security for Android-ot hozta magával.

Az ESET kiszolgálóvédelmi termékekkel is rendelkezik, ilyen az ESET File Security for Microsoft Windows Server / Azure, az ESET File Security for Linux/BSD/Solaris, az ESET Security for Microsoft SharePoint Server, az ESET Mail Security for Microsoft Exchange, az ESET Mail Security for Linux/BSD/Solaris és az ESET Security for Kerio.

Ennyi év sikeres használat során nemcsak a termékkel, de az ügyfélszolgálattal is elégedettek voltunk, így örömmel fogadtuk, hogy viszonteladói is lehetünk az ESET termékeinek.

  Sicontact-ESET-EIS-V10-doboz-3D Sicontact-ESET-EMDS-V10-doboz-3D  Sicontact-ESET-ESSP-V10-doboz-3D  Sicontact-ESET-NOD32-V10-doboz-3D