Onnan tudni hogy jól működik az informatikai támogatás, hogy fel sem tűnik a létezése…

479Növekedés, biztonság

Egy cég növekedésének ma már alapvető feltétele, hogy korszerű, hatékony informatikai rendszerrel rendelkezzen. A nem megfelelő informatikai rendszer csökkenti a munkára fordított tényleges időt, forintban kifejezhető veszteséget okoz. A növekedéshez nem elég azonban a korszerű technika, ha nincs mögötte tudás amely ezt jól és biztonságosan tudja üzemeltetni. Ez utóbbit, a biztonságos üzemeltetést tán kevésbé hangsúlyozzák ma, mikor mindenhonnan csak a virtualizáció, felhő és egyéb divatos szavakat hallhatjuk. Nálunk a biztonság is jelentős súllyal bír, mert megbízóink adatainak védelme, a működés folyamatossága elengedhetetlen feltétele a növekedésnek. A növekedés közös érdekünk, hiszen mi is csak akkor tudunk növekedni, ha megbízóinknak is sikerül.

Üdvözlöm!

         Rózsár Gábor vagyok az RG Informatika vezető rendszergazdája. Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam miről is szól ez az oldal.

Az “RG” jelentése kettős: monogramom mellett utal a fő tevékenységre is, a rendszergazdai szolgáltatásokra. Az RG informatika cégek, intézmények részére nyújt teljes körű informatikai szolgáltatásokat, elsősorban a kis és közepes vállalatok számára rendszergazdai szolgáltatást.
…és annál lényegesen többet is. Tapasztalattal rendelkezünk teljes infrastruktúrák kiépítésével a semmiből, illetve létező – néha nem túl korszerű megoldások teljesen új rendszerré való átalakításával. Foglalkozunk szerver üzemeltetéssel és a munkaállomások felügyeletével is. Ismerjük és szeretjük a szabad szoftvereket, amiknek hála nem csak biztonságosan, de ügyfeleinknek jelentős költségeket megtakarítva tudjuk üzemeltetni a ránk bízott infrastruktúrát. Az hogy a ránk bízott hálózat megfelelően működik az természetes. Amivel többet tudunk nyújtani, hogy személyreszabottan dolgozunk, hogy kapcsolatot tartunk harmadik féltől származó programok, rendszerek szolgáltatóival is ha kell, így nincs egymásra mutogatás, mindent egy kézben tartunk. Talán leginkább jellemzi azt a pluszt amit nyújtani tudunk 2013 évben egyik ügyfelünknél történt eset. Egy 2005-ben kapott levelet kerestek, melynek nem tudták a címzettjét, pontos érkezési idejét csak a küldő nevét és mivel a levél senki postaládájaban nem volt benn, így azt hogy valaki azóta már törölte… Még aznap sikeresen visszaállítottuk egy mentésből a keresett levelet, 8 évvel később mint az érkezett.